workshop aards- engelen

MichaelElke Aartsengel specialiseert zich op een bepaalt vlak, het zijn de boodschappers van God. Deze worden ook het vaakst waargenomen. Deze helpen oude patronen op te lossen en karma in te lossen. Ze zijn er om onze planeet en alles wat er op leeft te beschermen, te leiden, en te helpen om op de juiste manier tot evolutie te komen in onze levensprocessen. Zij bieden spirituele steun, inspiratie, kracht, bescherming.

 

Ze hebben onvoorwaardelijk lief en respecteren onze vrije wil. Als wij hun hulp vragen kunnen ze ons grenzeloos bijstaan. Dit doen ze graag want niet alleen mensen evolueren de engelen doen dit ook. Zo komt het door hun hulp aan ons ze groeien in grootsheid net zoals wij dit doen wanneer we openlijk vanuit ons hart geven. Engelen hebben heel veel humor en geven vaak antwoorden op je vraag op een grappige manier.
Aartsengelen staan bovenaan in de Engelenhiërarchie. Het Griekse woord ‘Archein’ betekent de eerste zijn. Het zijn de eerste schepselen van de Hemelse Eenheid.

Wij kunnen ten allen tijde contact met hun leggen de Aartsengelen passen hun licht en trilling aan ons aan. Ze helpen ons te herinneren wie wij zijn en het goddelijke in ieder van ons te ontplooien. Er zijn 15 Aartsengelen.

Deze dag leer je wie de aartsengelen zijn en wat ze voor jou kunnen doen. Ik ga je leren hoe je in contact met ze kan komen en hoe jij je hulpvragen kan stellen aan de aartsengelen en hoe je de vraag los laat, zodat bepaalde problemen sneller opgelost kunnen worden. Ook leer ik je welke signalen ze voor je achter kunnen laten en hoe je ze op kan pikken.

Kortom een super leuke en leerzame dag waarin je de hoge liefdevolle engelenenergie zal waarnemen.

Kosten: 50 euro

Locatie: Drachten

Opgave via: contactformulier