Work- Training Afwijzing

Work-training over “Afwijzing!” 
Vrijdag 16 november

Het hele weekend hebben we een thema uitgelicht en binnenkort komt er een work-training die in het teken van “Afwijzing!” Staat.

We gaan de schaduwkanten uitlichten en bijschijnen. Een hele dag duiken we in dit thema, die zoveel inpact op ons heeft. En het thema is dit keer “Afwijzing,”

Dit bepaald voor een groot gedeelte je leven en draait patronen en situaties voor jou uit waarin je meer en meer afwijzing ervaart en ontvangt.

Hoe ga je hier dan mee om, en hoe los je dit voor jezelf op! Betty en ik zijn alle twee therapeut en echte energiemonsters (wel hele lieve hoor 🤩) en wij zien en voelen de binnenkant! De magneet die keer op keer afwijzing naar zich toe haalt. Ook nemen we mee waarom jij bijvoorbeeld iets of iemand afwijst. Een hele mooie dag waarin jij inzicht ontvangt over “afwijzingen!”

Hoe spiegel je dit naar jezelf toe? Want afwijzing doet enorm veel pijn! Deze thema’s lopen ook overal doorheen namelijk, en gaan terug naar (verre) familiebanden!

Deze thema’s dragen wij zelf ook met ons mee, en wij nemen jullie mee in onze wereld en hoe wij hier mee omgaan! Een dag boordevol waarde die er voor gaat zorgen dat jij jezelf steeds meer en meer op waarde gaat zetten, in plaats van afwijzing.

Liefs betty en jose 👊Datum: vrijdag 16 november
10.00 uur tot 16.30 uur
Locatie: Beetsterzwaag
Waarde 99 euro
Opgeven kan via het contactformulier