Wet van Aantrekking

Een avond over energie, en daarna vol energie!!

De wet van Aantrekking!
‪‎hoe die in te zetten en waarom het dan bijvoorbeeld soms toch niet werkt!

Je eigen energie systeem bespreken we en hoe we die zelf kunnen veranderen. Een avond vol inspiratie die thuis verder door zal werken.

Ben jij wel toe aan een dosis nieuwe energie en inspiratie dan is deze avond zeker iets voor jou. Ik wil je graag mee nemen in mijn wereld en je vertellen hoe ik het gedaan heb, en hoe ik mijn leven omgegooid heb waardoor ik nu een goed lopende praktijk heb op gezet, zodat ik mijn missie kan uitvoeren! Holistisch Energetisch Therapeut en Coach zijn en daardoor iedereen laten voelen en ervaren hoe prachtig en krachtig iedereen is, en vanuit dat stuk een positief en overvloedig leven leven, een leven vanuit je hart! Ook zal ik je één geheim vertellen die het allerbelangrijkste is om deze wet volledig toe te passen

Vragen aan je hart wat je moet doen, en aan je verstand vragen hoe je het moet doen! …en die twee werken het beste samen wanneer ze op één lijn komen zodat ze een perfect team worden.

maar wees wel gewaarschuwd terug naar je oude leven is geen optie meer als je eenmaal vanuit je hart gaat leven haha.

Liefs josé ?

Locatie: Drachten
Tijd: 20.00 uur tot 22.00 uur
Kosten: € 15,-
Opgeven klik hier en selecteer wet van aantrekking in het drop down menu