Tweelingziel Readings

Vanaf nu bijzondere tweelingzielen readings!

2022 een bijzonder jaar voor de liefde, en voor tweelingzielen ♥️
De 2 staat voor verbinding, en onvoorwaardelijk jezelf lief hebben door een goede verbinding met jezelf, en daardoor de ander. De helft van 2 is 1 en de 1 staat voor harteconnectie, en die is heel belangrijk in je eigen unieke tweelingzielproces.

3 jaar geleden begon mijn tweelingziel avontuur, en vanaf dat moment kwam alles in sneltreinvaart. Het is een magisch mooi proces, maar wel een hele uitdaging en een reis binnen in je eigen emoties. Ineens is alles anders en voel je een energievorm om je heen die blijft, hoe hard je er soms ook van weg wil lopen (aantrekken en afstoten) diepe weggestopte emoties die ineens volop aanwezig zijn.

Mijn proces is volledig helder in dit stuk, mijn vrouwelijke en mannelijke energie binnen in mijzelf volop in beweging zetten en zorgen voor onvoorwaardelijke liefde in mijzelf.

Pijnpunten worden enorm gespiegeld tussen tweelingzielen, wat het proces aantrekken en afstoten in beweging zet tussen jullie twee. Zelfreflectie is het pad in deze machtige en krachtige niet te stoppen reis, en dat leer ik jou!

Hoe herken je die spiegels en wat ga je er mee doen? Als expert op het gebied van energie raak ik direct de kern aan, ik voel energie, ik zie energie, ik vertaal energie.

Ik vertel je ook wat je niet moet doen, waardoor jullie proces vanuit overgave en vertrouwen manifesteert naar het gewenste. 😉

Deze readingen zijn uniek en geven je inzichten over de energiestromen vanuit je onderbewustzijn, die ik voor jou ga vertalen.

In beweging komen is een must wanneer je innerlijke rust in deze processen wil ontvangen. Ze zijn echt waardevol en ze zijn elke keer weer zo to the point!

Een unieke reis die je van binnen maakt, de ultieme samensmelting van deze energieën binnen in jezelf. Een reis die niet te vergelijken is met wie zijn of haar reis dan ook, behalve die van je tweelingziel

Fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en psychosociaal!

De waarde bedraagt 111 euro Je zal zoveel inzichten ontvangen in je eigen unieke reis die je handvatten geven hoe dit voor jezelf volledig in beweging kan zetten, op weg naar onvoorwaardelijke liefde, waardoor de perfecte match gemaakt kan worden.

Je krijgt de reading van mij schriftelijk en er zit een telefonisch of videoconsult bij in waarin ik je vertel wat mijn bevindingen zijn.
❤❤❤