Spiegel Training

Spiegels, wat willen ze ons duidelijk maken!

Deze dag neem ik jou mee in de emotionele frequenties en de daarbij horende spiegels die jij gedurende jouw leven op je pad tegen gaat komen. Al jaren verdiep ik mij in deze thema’s en hoe meer ik naar binnen keer, hoe meer antwoorden ik ontvang. Mijn eigen persoonlijke processen zijn er namelijk niet voor niets, alles wat er op mijn pad verschijnt daar moet ik iets mee.  Ik heb erg lang gekeken vanuit lage frequenties en veroordeelde alles wat mij raakte, ik keek echt niet naar die diepere lagen in mijzelf die er voor zorgden dat ik in herhaalde patronen stapte, elke keer weer. De ander doet dit of dat, ja maar hij of zij dit en dat…, Verbinden met alles wat buiten mijzelf aanwezig was, waardoor ik enorme blinde vlekken aan het creëren was en juist alleen maar meer van datzelfde bleef ontvangen.

 

Deze dag leer ik jullie:

♥ Jullie eigen frequenties herkennen, en wat je daarmee naar je toe haalt onbewust en bewust.

♥ De taal van het Universum leren spreken en herkennen

♥ wat is nou precies “de Wet van Aantrekking” net als de wet van zwaartekracht is dit een gegeven namelijk

♥ kijken naar het ego systeem op een hele mooie manier, een schat aan informatie!

♥ bewust worden hoe jouw innerlijke magneet actief is.

♥ Ik leer jou de stappen die er voor gaat zorgen dat jij in de gewenste frequenties stapt, zodat jij de beste probleemoplosser voor jezelf gaat worden en andere dingen gaat manifesteren. Hierdoor stap je meer in je eigen waarde, waardoor je hem ook meer en meer gaat voelen (dat is nog effectiever dan af en toe wat gedachten veranderen, zoals zovelen melden).

♥ Je ontvangt mooie tools die je elke dag in gaat zetten juist door hulp van de spiegels die jij dagelijks tegen komt (ook de positieve spiegels).

 

Ben je klaar met elke keer hetzelfde verhaal, dezelfde emoties, dezelfde uitkomsten, dezelfde shit dag in en dag uit alleen de dag is anders? dan zie ik jou zaterdag 16 februari om 10 uur in Beetsterzwaag waar ik weer volledig vanuit mijn essentie ga knallen! Elke mens die zichzelf persoonlijke ontwikkeling gunt en meer eigenliefde gaat voelen draagt bij aan een mooiere wereld en met liefde ben ik die mentor die vanuit een erg laag zelfbeeld nu staat te stralen vanuit waarde en liefde. Dit jaar verschuift er veel en mijn trainingen zijn daar volledig op afgestemd. Alles om bepaalde processen goed te doorlopen waardoor het de ruimte en de nodige aandacht krijgt. Ik sta bekend om mijn fijne energie die gevuld is met liefde en begrip voor ieder zijn proces, mijn humor die de lading er meteen afhaalt en ik deel mijn eigen processen die jullie juist gaan helpen.

 

Datum: 16 februari 2019

tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur (kan een half uur speling inzitten energie laat zich niet sturen)

Locatie: ’t Buorskip te Beetsterzwaag (adres ontvang je van mij via de mail)

Jouw investering: 99 euro inclusief onbeperkt koffie, thee, water en een overheerlijke lunch.

Opgeven: innerlijkinbalans@hotmail.com onder vermelding van “Spiegelen”

Max. 15 personen

 

Liefs José X