Relatie

Veel relaties komen in een sleur of eindigen omdat de focus is bij datgene wat niet lekker loopt! Hoe meer er aandacht aan gegeven wordt, hoe meer de energie van het probleem bezit neemt van de relatie!

Je merkt wanneer een partner gemanifesteerd is vanuit gekwetste kindsdelen, deze relaties kosten veel energie en er is veel gekibbel of gedoe. De energie doet namelijk denken aan vader of moeder dynamiek. Het reageren op elkaar zal gebeuren vanuit die kindsdelen, waardoor er herhaalde patronen ontstaan. Iets in ons wil “opvulling, erkenning, en of aandacht!” Dit leggen we vaak bij de ander neer, maar werkt juist daarom de andere kant op….

Ga terug naar het beginmoment dat jullie elkaar echt leuk vonden, hoe was jij? Waar is hij of zij voor gevallen bij jou! En hoe is dat nu? Vaak veranderen Wij in iemand die “behoeftig” is, de energie wordt uitgezonden van “dit en dit is er niet!” En het zal zo zijn….! Daar ben je dan de hele dag mee bezig en zal meer en meer manifesteren, wat uiteindelijk de relatie doet stranden of rolt uit in een broer en zus dynamiek.

Iemand waarbij je totaal geen aantrekking hebt, daar blijf jij jezelf bij namelijk, iets wat daarom een enorm aantrekking heeft, charisma! Dat is vaak de reden waarom je aandacht krijgt van personen waarbij je het niet terug voelt.
Ze laten je zien hoe leuk je bent wanneer jij jezelf bent. Zodra er dan ineens iemand op ons pad komt die wij echt leuk vinden, dan gaan we ons ineens aanpassen, want vindt hij of zij mij zo wel leuk, kan ik dit of dat wel zeggen, de ander wordt op een voetstuk gezet, enz enz… Ineens wandelen wij bij ons ware zelf weg, waardoor er een energie dynamiek ontstaat vanuit ego!

De reden dat je hem of haar naar je toe haalde was omdat je iets uitstraalde, de aantrekking zit hem in de energie die je voelt. Stop daarom met vader en moedertje spelen in een relatie, dit haalt de charisma volledig weg uit een romantische relatie.

De ander is namelijk nooit verandwoordelijk voor jouw innerlijke, de ander reflecteert slechts dat terug aan jou, waar jouw focus is! De ander is jouw innerlijke naar buiten gedrukt. Je ontvangt je eigen verhaal terug, dit is de wet van de aantrekking!

Jaloezie zit al in jou!
Afwijzing zit al in jou!
Schaamte zit al in jou!
Schuldgevoel zit al in jou!
Leegte zit al in jou!

Wil jij dat er iets veranderd, dan zal de verandering in jouw in beweging komen, door het verhaal in je hoofd te veranderen. Wij manifesteren namelijk elke dag die persoon in de vorm van hoe wij verwachten dat hij of zij is!

Jezelf datgene geven, wat je van een ander wil ontvangen. Hoe wil jij je voelen in een relatie? Dit gevoel activeren, voor je gaan zien, en daar naar handelen. Je negatieve gedachten een halt toe roepen want, dit is niet wat jij manifesteren wil, word je bewust van het verhaal in jou wat 24 uur per dag actief is. Gedachten vervangen door gewenste gedachten, je vibraties omhoog schroeven en aandacht geven aan je eigenwaarde is een must, om datgene te manifesteren wat jij wil. Pas wanneer wij onszelf waardevol behandelen kan het manifesteren in de buitenwereld. Pas wanneer wij die energie uitzenden kunnen wij een perfecte match worden voor dat waar wij naar verlangen.

Ik schrijf mijn gewenste situaties op papier, tune volledig in, zie het voor mij, ik voel het in elke cel van mijn lichaam, en vertrouw volledig dat het zo is. De gewenste frequenties in het NU zetten door mijn eigen energie te veranderen.

Loopt iets niet helemaal Zoals gewenst in je relatie? Keer naar binnen en ga je partner zien zoals jij wenst dat hij of zij is, doe alsof het al zo is. Focus op alle goede eigenschappen en maak ze groot, verbind je daarmee en hij of zij zal je meer vandat gaan geven. De ander voelt namelijk altijd een verandering in zijn of haar energie wanneer jij innerlijk iets in jezelf veranderd.

(P.s. relaties waarin extreme schade aangericht wordt, is een no go! Mijn advies, loslaten!).

Hij/zij is lui
Hij/zij is saai
Hij/zij is alleen met zichzelf bezig
Hij/zij is dit en dat…
Hij/zij praat niet
Hij/zij is er niet voor mij
Hij/zij helpt mij nooit
Hij/zij is totaal niet romantisch

Hoe meer we dit benoemen, hoe meer aandacht hoe meer het zo zal zijn! Zet jezelf in een andere tijdlijn waarin dit omgedraaid is! Herhaal, herhaal, herhaal, vanuit liefde en ontspanning. En dan ineens zie je een verschuiving….. Ga fantaseren, het voor je zien, voel hoe het voelt! Alleen maar het gewenste, al het andere is niet meer jouw verhaal, want je kent de uitkomsten al 😉

Jouw gedachten worden de gedachten van de ander namelijk, altijd!

Energie veranderen is de sleutel tot alles wat jij graag wenst.

De relatie die jij met jezelf hebt, reflecteert in de buitenwereld. Je krijgt alles terug in vorm, woorden en of akties. Kijk bewust en kijk eens hoe de ander jouw gedachten, en overtuigingen reflecteert. Ik zet mijn hele zijn elke ochtend in de gewenste frequentie, zo goed als mogelijk en vaak binnen een aantal dagen en soms uren, zie ik de veranderingen verschijnen, krijg ik woorden terug die ik in mijzelf benoemt heb, ontvang ik ineens dat waar ik naar verlangde, en ja altijd op die momenten waar ik de gehechtheid aan de uitkomsten volledig los heb gelaten, want ik weet zeker dat het zo zal zijn, en het is!

Wij ontvangen altijd datgene wat wij in ons onderbewustzijn verwachten van onze partner! Ach ja, zo is het en het zal niet veranderen? Mmmm, ik daag je uit 😝 want zodra jij dit gaat affirmeren zeg jij letterlijk in de energie tegen jezelf “meer dan dit ben ik niet waard, beter dan dit wordt het niet, ik neem wel genoegen met de kruimels!”

En het zal zo zijn!

De onbewuste verwachtingen, bewust maken, en die bijstellen, en het zal je nieuwe waarheid worden.

Ik werk momenteel met leuke stelletjes die vastzaten in de gekwetste kindsdelen, innerlijk werken ze nu aan hun eigen proces, waardoor de eigenliefde geïntegreerd wordt , waardoor ze meer liefde uitzenden. Bewust worden van twee waarheden en vanuit die twee waarheden ontstaat een derde waarheid, de gezamenlijke waarheid.

Door zichzelf nu meer te zien, zien ze de ander meer.
Door meer eigenliefde, geven en ontvangen ze meer liefde
Door de strijd in hun zelf op te lossen, lost de strijd in de relatie op.
Door perfectie en controle los te laten, ontstaat er acceptatie en ontspanning
Door jezelf compassie en empathie te geven, ontstaat er een goed emotionele verbinding met de ander.

Zo binnen, zo buiten! Wij manifesteren altijd de perfecte match die resoneert met onze innerlijke frequenties, positief en negatief.

Loop je vast, neem gerust contact op via:
Info@innerlijkinbalans.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*