Powerstrips

Power strips

Vorig jaar zat ik met een frozen shoulder, mijn linkerschouder en bovenarm zaten volledig vast, en de pijn was behoorlijk vervelend. Oefeningen, pijnstillers, het hielp mij niet. Tijdens een evenement waar ik was met een lieve collega, kwam er iemand naar mij toe en ze vroeg wat er aan de hand was met mijn linkerarm. Ik vertelde wat er aan de hand was, en ze vertelde dat ze daar iets voor had (wauw ja kom maar op dacht ik!). Ze kwam met een power strip aan en die moest ik er op plakken. Ik heb hem er op geplakt en tijdens de pauze van het evenement kwam ze weer bij mij om te vragen hoe het ging. Ik schrok enorm want ik kon mijn linkerhand weer volledig bewegen. Wat is dit voor

spul, dit moet ik hebben in mijn praktijk waar ik enorm veel mensen ontmoet met fysieke klachten. De eerste power strips werden besteld en binnen 3 dagen waren ze allemaal uitverkocht, en had ik de nabestellingen in mijn mailbox zitten. Deze power strips bevatten erg hoge en liefdevolle energie met kruiden. Je lichaam zuigt die energie op, waardoor er van binnen een helingsproces op gang komt.

 

De reactie die in terug ontvangen heb:

  • Wat een heerlijkheid deze strips, de pijn is stukken minder en ik slaap weer heerlijk door.
  • Het was alsof ik 4 dagen lang een warme deken om mij heen had, wat  voelde ik een liefdevolle energie door mijn lichaam heen stromen heerlijk.
  • Mijn nek voelt enorm ontspannen, en daardoor geen hoofdpijn meer.
  • De jeuk door mijn huidziekte is zo goed als weg.
  • Mijn onderrug voelt weer soepel, wat een bevrijding om zonder die nare pijn te leven.
  • Prijs is  € 7,50(inclusief btw en exclusief verzenden)