oude home

Ik zal mij even voorstellen aan jullie, mijn naam is José de Vries en ik ben gediplomeerd en erkend Lifecoach en Holistisch Energetisch Therapeut. Mijn passie is om mensen weer in hun eigen kracht te zetten! Alles begint in de basis “Het recht om er te zijn!” Alles draait om je eigenwaarde namelijk, wat laat je toe in je leven en wat stoot je af bijvoorbeeld. Ik stel mensen ook vaak de vraag Hoe waardevol vind jij jezelf?”

Als meisje zat ik behoorlijk onder de eczeem waardoor mijn eigenwaarde ver te zoeken was, die was er eigenlijk niet. Ik schaamde mij zo enorm voor mijzelf en ik wees mijzelf daardoor volledig af. Dit negatieve zelfbeeld was toen mijn waarheid, en daar ging ik ook naar leven. Ik trok steeds meer van dat aan waar ik juist zo een hekel aan had. Totdat ik in contact kwam met een coach die mij een spiegel voorhield, en sindsdien is alles anders. Ik heb het recht om er te zijn weer terug genomen, en wat juist mijn zwakte was is nu mijn kracht geworden waar ik andere mensen weer mee kan helpen en adviseren. Mijn eczeem verdween als sneeuw voor de zon, en ik kan nu eindelijk tegen mijzelf zeggen “”José je bent hartstikke leuk en waardevol!

In mijn praktijk in Drachten werk ik met verschillende methodes om je inzicht te geven in je angsten, emoties, blokkades en onzekerheden om ze daarna om te buigen in iets positiefs. Wat vaak negatief lijkt, blijkt achteraf juist positief. mijn gave is dat ik het hele plaatje zie, de rode draad in jouw leven…”verschillende situaties, maar wel elke keer met dezelfde emoties die omhoog komen.” Vaak is deze rode draad een blinde vlek en voor jezelf niet zichtbaar maar voor mij wel. Dit is waar ik mij de afgelopen jaren in gespecialiseerd heb, en heb daardoor al enorm veel mensen de spiegel van onvoorwaardelijke liefde voor gehouden.

Puur zijn is namelijk niet alleen maar liefdevol zijn, het is jezelf accepteren zoals je bent, en vanuit acceptatie komt bewustwording, en pas vanuit bewustwording kunnen wij dingen veranderen voor onszelf, en dat alles door puur en zonder oordeel naar jezelf te kijken. Zodra jij besluit om eigen verantwoordelijkheid te gaan nemen voor jezelf en je eigen leven dan zul je zien dat er zoveel gaat veranderen, en allemaal in positieve zin.

Iedereen is namelijk liefde alleen zijn we het soms even vergeten.

Jij bent prachtig en zo krachtig!

Mocht je na het lezen nog vragen hebben kun je me altijd bellen of mailen, zie kopje contact.

Ik hoop je snel te zien in mijn praktijk Innerlijk In Balans
Liefs José de Vries