Numerologie

Een aantal maanden geleden heb ik echt een te gekke bijscholing gevolgd, die werd gegeven door een Sjamaan die weer opgeleid is door de Indianen in Canada. Deze unieke manier pas ik nu zelf toe tijdens mijn consulten, en ze geven zoveel informatie over de cliënt, maar ook over de voorouders.

 

De indianen zien elk cijfer als een entiteit op zich, en het cijfer staat ergens voor. Elk cijfer heenumerologieft daarom ook een mannelijke kant en een vrouwelijke kant.

 

Wij zijn een ziel in een lichaam, en we hebben vanuit onze ziel besloten om in dit leven te incarneren. De aarde is de planeet van de dualiteit, yin en yang, mannelijk en vrouwelijk, zon en maan, hart en ego.

Tussen deze twee uitersten je balans vinden is een doel in dit leven.

Wij zijn hier daarom dan ook niet zomaar, de sterkste zielen die er ooit geweest zijn, zijn nu met zijn allen op aarde en daar hoor jij ook bij. Onze ziel wil leren, wil sterker worden en dat is dan ook de reden waarom wij obstakels op onze weg ontvangen.

In deze prachtige unieke workshop leer je in 2 dagen hoe je dit toe kan passen in je eigen praktijk, zodat je enorm snel bij de kern kan komen, maar ook kun je dit gewoon in je eigen privé leven toepassen. Als je al coach of therapeut bent dan is dit zeker een aanrader en het geeft je een machtig instrument om achter het volgende te komen:

Wat is mijn Karma in dit leven

Wat is mijn Doel in dit leven

Wat is mijn pad die ik bewandel in dit leven

Wat is mijn unieke gift in dit leven

Wie is mijn ziel. “wie ben je in wezen”

Deze nummers vertellen je enorm veel over een persoon, en je kan zelf de nummers weer samenvoegen met je partners om te kijken wat je gezamenlijke doel is in dit leven, wat mag je van je kinderen en partners leren bijvoorbeeld. Ik sta elke keer weer versteld hoe kloppend het is, en er zijn al aardig wat aha momenten in mijn praktijk voorbij gekomen. Ineens zien ze welke lessen ze mogen leren, en waarom bepaalde personen juist op hun pad gekomen zijn.

Maakt je hart een sprongetje bij het lezen van de tekst ( energie) dan is dit zeker een workshop voor jou!

Opgave kan via de ‘contact’ pagina of via een mail naar innerlijkinbalans@hotmail.com