Maansenergie

De maan komt altijd op, waar ter wereld je ook bent en ze is krachtig genoeg om getijden op aarde te veroorzaken!

De maan regelt eb en vloed. Wij als mens bestaan voor ongeveer 70% uit water, waardoor de maan ook direct invloed heeft op ons.

Tijdens de volle maan energie kan het daarom ook gebeuren dat er binnen in jezelf veel omhoog komt, waardoor jij je alles behalve

energiek voelt. Oude vastzittende emoties en oude overtuigingen kunnen omhoog komen met als reden dat je lichaam aangeeft om ze los te laten.

Emoties staan energetisch gelijk aan vocht in ons lichaam, en dat is waar de volle maan energie aan trekt.

Tip:

Blijf kalm en beheerst, want als de maan in volle glorie aan de hemel staat dan heb je het meeste aan haar energie als jeIMG_153668734871726 in een kalme en beheerste gemoedstoestand bent. Alles wat gebeurt in de nacht van de volle maan wordt versterkt, dus ook negatieve emoties.

Probeer daarom meer te focussen op positieve gedachten, en besprenkel ze met een vleugje maanglitter en laat deze nieuwe positieve zaadjes groeien.

Elke maand heb ik daarom een afstandshealing ingepland die in het teken van de Volle maan energie staat. Mijn energie is erg sterk en in samenwerking met het Universum stuur ik de pure en liefdevolle energie direct naar de plekken in jou lichaam en energetische systeem, daar waar het nodig is. Een half uur heerlijk ontvangen in je eigen omgeving. Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf even dit moment gunnen om te ontvangen. Zoek daarom ook even een rustig plekje op in je huis of ga heerlijk op bed liggen.

Wat kun je ervaren:

  • Koude en warme wind vlaagjes
  • Tintelingen over je lichaam
  • Je valt heerlijk in slaap
  • Je buik kan geluiden maken ( dit is goed)
  • Je kan kriebeltjes op je hoofd ervaren
  • Je kan emotioneel worden ( je lichaam laat los)
  • Misschien ervaar je wel niks, ook dit is mogelijk ( de energie doet zijn werk altijd!)

Verwacht niks, en verwacht juist daardoor alles!

Na afloop ontvang je een mail van mij.

Opgave via contactformulier of een mail naar innerlijkinbalans@hotmail.com

Kosten bedragen: 11 euro