Liefde kent vele vormen

Liefde op welk vlak dan ook! Liefde kent vele vormen

Lees mijn woorden vanuit je hart, niet vanuit pijn of afwijzing…laat hem resoneren met de liefde in jou, laat je in liefde raken want ik gun jou liefde💎

Word die magneet waar verstand en gevoel op één lijn zitten. Gedachten moeten kloppen met dat wat je voelt en uitstraalt, de perfecte match worden! “Waar ik naar verlang, verlangt ook naar mij!” Laat die affirmatie eens door je heen gaan, en zeg hem eens hardop, ga die zin ook echt voelen dus niet alleen bedenken! (Let eens op je ego die gaat saboteren en proberen om je bij dat gevoel weg te houden ;-)).

Bij sommige mensen is het ego enorm dominant en die is zo sneaky dat het je van alles wijs maakt zodat jij die fluistering in je hart niet hoort.

Als jij op een punt komt waar je het niet meer nodig bent, het loslaat, dan zal er in de energie ook rust komen waardoor je de energie van “ik heb nodig!” Omdraait, waardoor het jou gaat vinden op momenten waar je het juist niet verwacht (dus ook geen teleurstelling). De liefde die jij voor jezelf voelt straalt naar buiten, alles is energie, elke gedachten is een trilling, elke emotie is een trilling, elk woord is een trilling, en dat samen is jou innerlijke magneet wat zorgt voor dat wat jij naar je toe haalt. Heb jij ‘nodig,’ dan straal je uit dat je iets nodig hebt om op te vullen, in plaats van aanvulling! Zo blijf je het buiten jezelf zoeken.

Ons geluk zit in onszelf, de gunfactor en jezelf toestemming geven tot alles. Liefde is niet eng, de afwijzing is eng. De innerlijke magneet is energie vanuit de basis, waarden en normen vanuit je ouders/opvoeders. Wat is jou waarheid over liefde? Je echte waarheid! Keer eens naar binnen en bekijk bepaalde patronen en trap niet in je ego, die wil je misleiden (ik weet het allemaal lang, bla bla bla, ja maar, dit kan niet, dit mag niet, hij of zij moet dit of dat doen,….).

Leer om te voelen wat er in je omgaat, voelen! Dat is de allerbelangrijkste sleutel. We leren steeds meer wat liefde nou echt is, en de ommekeer energetisch draait om “onafhankelijkheid!” Jezelf dat geven waar je naar verlangt, je stukken in jezelf opvullen in plaats van dat een ander dat doet, want zodra ze weg gaan nemen ze ook jou geluk mee!

Het is niet voor niets dat enorm veel verbindingen verbroken worden op dit moment.
Te veel ruzie, te veel gekibbel, te veel sleur, te veel onderdanigheid, te veel afhankelijkheid, te veel vader en moedertje spelen naar elkaar toe……?
Daar is dan ook je focus!

Als jij namelijk bezig bent om jezelf lief te hebben, jezelf op waarde gaat zetten dan is dat ook wat jij aantrekt en uitstraalt. Kun jij de ander echt onvoorwaardelijk lief hebben, zonder kritiek te uiten, zonder de ander te willen veranderen, zonder achterdocht, zonder jaloezie..? Heb jij jezelf onvoorwaardelijk lief? Gun jij jezelf het allerbeste?

 

Daar ben ik nog niet volledig, geef ik eerlijk toe, want er zijn nog dingen in mij die ik nog niet lief heb en nog niet accepteer van mijzelf. Ik ben onderweg en werk aan die schaduwkanten van mijzelf. De grootste schaduw in mij is de afwijzing die ik voor mijzelf heb in bepaalde stukken. Ik tolereer ze, maar omarm ze nog niet, daar zit nog pijn waar ik stap voor stap in duik, om het om te switchen voor mijzelf. Onderzoeken waarom die pijn nog hardnekkig is. Ergens vanuit mijn kindsdelen ben ik heel hard weggerend van liefde! Er onstond een afscheiding in mij tussen “gewenst gedrag en ongewenst gedrag.” De pleaser was geboren, want zodra ik die inzette was er gewenst gedrag. Die energie draait overuren en zal relaties manifesteren waar je blijft pleasen, er zal drama blijven.

 

Als wij echt vrede willen manifesteren collectief, dan is het nodig om binnen in jou de vrede te gaan voelen, het gevecht tegen jezelf stoppen, stoppen met jezelf naar beneden te halen, stoppen om jezelf af te wijzen. Als we net zoveel zouden investeren in acceptatie, liefde, wij, en neutraliteit, als in oordelen, afwijzen, klagen en elkaar naar beneden halen, wat zou de wereld en jou directe omgeving er dan anders uit zien.

Roep niet dat jij geen verschil maakt, echt wel! Iedereen doet dat. Wij zijn energie, alles is energie. We kunnen het donker niet uitroeien maar we kunnen wel de liefde laten groeien zodat het donker een stap naar achteren doet.

Wat is je behoefte, wat heb je nodig? Zie en hoor jij jezelf?

Laat jou eigen liefde voor jouzelf iets moois zijn, de tijd dat mensen jou kwetsen of naar beneden halen kun je stoppen door het bij jezelf niet meer te doen. Ik ben even eerlijk nu (altijd vanuit liefde)… hoe wij onszelf behandelen, dat is wat wij ontvangen. De wet van aantrekking reageert op jou diepste waarheid, en als jij jezelf iets niet gunt dan trek je ook mensen op je pad aan (die manifesteer je) die dit ook uitstralen en zichzelf of jou niets gunnen!

Dat wat wij wegblijven drukken in onszelf krijgt onbewust de meeste aandacht!

Angst zal dan de overhand nemen “dit kan niet waar zijn, dit is te mooi om waar te zijn, dit overkomt alleen anderen, wat ik voel zal wel niet kloppen, ik begin er maar niet aan, want het zal wel weer…” enz. Enz. Ook diepe waarheden die de hele dag uitstralen en weer aantrekken. Hoe meer we dit blijven voeden hoe meer we het ontvangen!

Zorg dat je allerdiepste negatieve overtuiging helder wordt, “ik ben het niet waard!” “Ik mag er niet zijn,” “ik word ook altijd gekwetst!” “Liefde is gedoe,” “liefde doet pijn!” Enz. Dit zijn waarheden waar we niet eens meer over nadenken, dit is er namelijk elke dag vanuit de basis. Als jij bovenstaande blijft benoemen namelijk dan is dat ook wat uitrolt voor jou.

Maak die keuze voor jezelf, voel dat al die negatieve meuk klaar is, voel jezelf…, wow dit kan anders! Ik mag kiezen voor mijn eigen geluk, ik mag doen wat ik wil, weg met die beperkende gedachten, stap in liefde voor jezelf. Maak de ander niet belangrijker dan jou, wat een onzin mooierd. Al die shit die je daar op weer gaat ontvangen pfff.

Wij zijn al liefde namelijk, zelfs je ego is liefde want die probeert je zo te beschermen door je in de oude meuk te houden, die herken je daar deal je wel mee, maar woeiii al het nieuwe is eng! (Gedachtenspinsels) wanneer heb jij iets voor het allereerste weer gedaan? Heerlijk die spanning voelen, passie, uitdagingen, jezelf verder ontwikkelen, dat is waar alles omdraait.

Wat jou happy maakt, liefde is jezelf waardevol behandelen want dat is wat je doorgeeft. Je bent zo prachtig en krachtig. Ik stel mijzelf bij alles de vraag:

“Wat zou iemand nu doen die al volledig van zichzelf houdt?” “Wat zou liefde doen?” 💖💖💖

(Hou de energie liefdevol en zet niet je persoonlijke verhaal eronder met verwijten of die ander dit en dit, heel eerlijk het is ergens gemanifesteerd vanuit diepe waarheden in jouzelf. Dat is bij mij zo en bij iedereen. laat hem resoneren met je want deze blog is geschreven vanuit liefde, ga hem bevoelen en voel de weerstand in jouzelf, onderzoek die want daar ligt zoveel moois achter).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*