jose oud

Fijn dat je op mijn site terecht ben gekomen, dit is niet zomaar

Graag wil ik mijn passie, wijsheid en onvoorwaardelijke liefde met jullie delen.

Mijn passie is altijd mensen geweest, de mens achter de mens. Door mijn empatisch vermogen en mijn intuïtie verplaats ik mij snel in de situatie van een ander waardoor ik snel een heldere kijk krijg op een situatie.

Mijn hele leven al, ben ik bezig met spiritualiteit, en als hooggevoelig persoon voelde ik vaak emoties van andere mensen die ik op mezelf betrok, ik begreep niet hoe ik zomaar uit het niets verdrietig kon zijn, angstig of ineens erg blij. Op mijn 15 heb ik een vervelende ervaring gehad, met een medium, die vertelde mij dat mijn toekomst er niet goed uitzag als ik niet een fles water (ingestraald) van  f 100,- (gulden) bij hem kocht, dat heeft een enorme indruk op mij gemaakt, en ik heb zijn waarheid aangenomen als mijn waarheid. Ik heb die fles niet gekocht, want waar haal je 100 gulden vandaan als je 15 bent, met als gevolg dat ik dacht dat er elk moment iets naars kon gebeuren. Ik ontnam mijzelf mijn eigen geluk door een ander zijn verhaal te geloven en dat heb ik heel lang gedaan. Maar met de jaren werd ik bewuster  en mijn gave begon zich ineens snel te ontwikkelen waardoor ik mijn eigen licht en kracht ging zien. Ik ging cursussen volgen waardoor ik nog meer geïnteresseerd werd in het spirituele. Steeds meer mensen kon ik helpen en  adviseren met goede resultaten bleek achteraf. Vaak zag en voelde ik situaties bij mensen die ik zelf ook mee had gemaakt, waardoor ik ze makkelijk advies kon geven. Ik heb verschillende studies en cursussen gevolgd om dat te worden, wat ik nu ben, en ik mag mijzelf Innerlight Coach noemen. Uiteraard volg ik voor mijn eigen ontwikkeling nog steeds cursussen en opleidingen.

Ik leef nu vanuit mijn hart, en doe ook alleen wat mijn hart mij ingeeft, ik ben erg vrolijk en  positief ingesteld en  ik hou er van om iets negatiefs om te zetten in iets positiefs. Ik maak van een probleem een uitdaging. Want wat is er nou mooier om mensen te laten zien hoe mooi en bijzonder ze zijn, en ze weer in hun eigen kracht terug te zetten. Vaak leven we blauwdrukken van andere mensen, en nemen we waarheden van een ander aan, en gaan we daar naar leven met als gevolg dat we eigenlijk helemaal niet weten wie we zijn, en wat we willen.

Blijf je een passagier of word je de kapitein van je eigen leven?

Ik ga graag met jou op reis om  je eigen waarheid  te zoeken zodat jij een leven in liefde kan leven in plaats van angst.

Wat mag je van mij verwachten?

Ik (ver)oordeel niet en ik behandel jou zoals ik zelf ook behandeld wil worden met liefde respect, eerlijkheid en met humor, want dat is erg belangrijk. Humor relativeert namelijk waardoor de dingen minder zwaar aanvoelen.

Ik hoop je snel te zien

Liefs José