Jezelf als spiegel

Een unieke workshop over “spiegelen (Ook zeer geschikt voor coaches en therapeuten)

” wat spiegelt de buitenwereld jou de hele dag! Wat leeft er onbewust in jou, wat krijg je steeds te zien, maar je kan het maar niet plaatsen!”

Na deze workshop heb jij de tools in handen om weer volledig in je eigen kracht te gaan staan. Je hebt door waarom bepaalde situaties zich herhalen, en het mooie is ze herhalen zich niet weer want ineens heb jij je AHA moment!

Mijn succes als coach en healer heb ik te danken aan “Spiegelen” ik maak contact met je onderbewustzijn en dat wat er nog speelt en leeft, zodat je het voor jezelf om kan draaien en los kan laten. Ik leef volledig via mijn intuïtie omdat die ruimte er ook is. Geen vol hoofd meer, geen dagenlang gepieker meer, maar leven zoals het bedoeld is.

Deze workshop “jezelf als spiegel” zal ik in kleine groepjes gaan geven omdat het voor mij persoonlijk erg belangrijk is om iedereen goed te helpen.goede spiegel

Ik zal jullie deze dag gaan coachen, en we leren af wie we denken dat we zijn, zodat je eigen talenten meer ruimte krijgen en zichtbaar gaan worden. Je wordt de beste probleem oplosser van jezelf, je problemen worden uitdagingen en dan veranderd ook jou buitenwereld! Ik gun iedereen dat gevoel wat ik diep van binnen heb en dat is steeds meer rust, ik doe mijn ding en ik ben gelukkig met mijzelf, ik zie mijn eigenwaarde! Door spiegelen behoud ik mijn focus waardoor ik mijn eigen weg bewandel, in plaats van steeds een extra afslag te nemen.

Jouw levenslange investering bedraagt 75 euro maar als je je opgeeft voor de eerste workshop d.d zaterdag 17 sept dan ontvang je 10 euro korting en betaal je slechts 65 euro!!

Ik zal je ook na de workshop via de mail of telefoon begeleiden mocht je ergens tegen aan lopen.

 

Locatie: Jan eisengastrjitte 2 Gorredijk
Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur
Incl: lunch koffie, thee, water (geef eventuele bijzonderheden aan op het opgave formulier)
Opgeven: klik hier Selecteer deze workshop in het drop down menu.

maximaal 6 personen per workshop

Ben je klaar voor een gelukkig en energie vol leven? Dan zie ik je graag op zaterdag 17 september. Liefs josé ?