Je focus verzetten.

Haal vandaag je focus eens van de dingen af die er “niet” zijn. Zet je focus eens “echt” bewust op alles wat er wel is. Voel je intens rijk met dat wat er is. Door de mooie kleine dingen als groots te  gaan voelen 😉 maar niet oppervlakkig, echt gaan voelen!

De focus herhaaldelijk zetten op wat er niet is, laat de energie van tekorten los. Voel in alles wat er wel is de rijkdom, zo laat je de energie van overvloed los. Maak een mooie beweging door je focus te verschuiven.

Waar we ons op richten zal meer en meer worden!

Wat ik de afgelopen maanden gemanifesteerd heb, is gekomen omdat ik mijn focus altijd op de gewenste uitkomsten zet. Ik ga voelen hoe ik mij wil voelen als het er al is.

De oude meuk werd daardoor ook letterlijk omhoog geknald vanuit mijn cellen, ineens was het stil voelde alles leeg…, en had ik twee keuzes, of ik kies weer voor drama en ellende of ik neem mijzelf nu serieus en geef heel duidelijk mijn grens aan waardoor ik in beweging kom naar dat wat ik wil. De oude meuk komt omhoog, omdat er ruimte gemaakt wordt voor dat waar je naar toe wil bewegen.

Binnen 3 maanden was dat waar ik mijn focus op zette daar, het ging soms snel, soms mocht ik nog meer vertrouwen uitstralen en daar ook absoluut in gaan geloven. (Eerst geloven en dan ga je het zien ❤).

De diepe pijn die eerst vrij kwam, was wat ik altijd wegdrukte, dat werd keer op keer zichtbaar gemaakt in de buitenwereld. Het onbewuste werd zichtbaar gemaakt, manipulatie, naar beneden halen en enorm veel leugens en bedrog waren er aanwezig, de spiegel was eigenlijk heel simpel nadat ik echt naar binnen keerde en mijn frequenties omhoog haalde….”waar lieg ik nog tegen mijzelf, hoe manipuleer ik mijzelf, en waar haal ik mijzelf onderuit?”

Leef ik echt vanuit liefde en waarde? Of neem ik nog steeds genoegen met de kruimels?
Mijn onderbewustzijn draait 24 uur per dag, en daar zaten veel frequenties en emoties die gericht waren op datgene wat er “niet” was, negatieve overtuigingen die de hele dag zichtbaar gemaakt werden.

Zolang dit niet bewust wordt kun je affirmeren tot je eens ons weegt. Wil je overvloed op elk vlak van je leven dan is het nodig om eerlijk naar jezelf te zijn, want anders blijf je meer van het oude manifesteren. Zolang ik mijzelf af blijf wijzen, blijf ik drama en afwijzingen ontvangen en zal ik de ander ook dat ergens terug geven.

Juist door die diepe lagen van angst, verdriet, en vernedering kreeg ik helderheid. Ik zag waar bepaalde dingen vandaan kwamen, en dat bracht zoveel opluchting en vrijheid binnen in mijzelf. De liefde voor mijzelf is de sleutel in alles, en zodra we daar geen gehoor aan geven, komen er mensen en of situaties op je pad die je in die stukken iets laten zien.

Nieuwe deuren gaan niet open wanneer je die sleutel steeds in het slot steekt van oude deuren.

De focus blijven zetten op alles wat er niet is, is het buiten jezelf blijven plaatsen en dan geef je letterlijk de regie weg over jezelf en je emoties.

We zijn mensen met emoties, maar we zijn ze niet! Een ander kan niet dat opvullen wat jij jezelf niet geeft never ever! Dit betekend “met voorwaarden,” namelijk.

Hoe rijk ben jij? Besef je dat er zoveel is om dankbaar voor te zijn mooi mens, zoek het in de kleine dingen want die zullen zo groots voelen. Je bent de creator, stap in die grootsheid en neem jezelf fucking serieus. Angst is mijn raadgever geweest, maar ook mijn blokkade die mij letterlijk bevroor. Mijn eigenliefde ontdooide die angst als sneeuw voor de zon. De angst was namelijk in mijn hoofd vele malen groter dan de werkelijkheid. Er komt niets op mijn pad wat ik niet oplossen kan.

Mijn focus verschuiven naar het gewenste, en dat gevoel in het NU zetten, in beweging komen. Een andere mindset levert namelijk andere emoties. Emoties zijn de deur naar alles waar je naar verlangt. Ik zoek elke dag een fijn gevoel op, ondanks dat wat er speelt, zonder oordeel. Ik geef mijzelf toestemming.

Jij bent waardevol altijd! ❤❤❤

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*