Innerlijke kind transformatie

één op één met mij aan de slag dmv 5 sessies via videochat, (via whatsapp, of via messenger) a fstand speelt geen rol. Of kom gezellig langs bij mij in de praktijk als je daartoe in de gelegenheid bent.

In 5 stappen je dominante energievormen helder krijgen. Inzicht ontvangen in de herhaalde patronen die aanwezig zijn in je leven, en waardoor je elke keer dezelfde uitkomsten zal ontvangen.

Onbewust handelen wij vanuit onze kindsdelen, de energie die toen aanwezig was zit er nog steeds. Dit uit zich in gewenst gedrag en afweermechanismen, en is niet wie jij van binnen écht bent.

De aha momenten zullen meer en meer aanwezig zijn. Je innerlijke zal meer en meer rust ontvangen, je leert je ego enorm goed kennen, en je zal meer en meer het gewenste op je pad manifesteren.

Dit is wat mijn leven in positieve zin veranderd heeft. Ik voel me vol energie, ik voel mij waardevol, ik doe wat ik leuk vind, mijn gezondheid is enorm verbeterd, ik voel mij rijk en dankbaar.

Dit is wat ik jou ook gun.
5 live gesprekken met mij van 45 minuten, die we inplannen wanneer jij wil, en de rest doe je lekker thuis in je eigen tempo en in je eigen tijd. Via videobellen ( WhatsApp of messenger) of je komt bij mij in de praktijk.

De waarde van deze training/coachsessies is  €295,- 😍 (ja, termijn betalingen kan altijd)
Liefs José