Ik Training

Unieke IK Training!

Het integreren van de volwassen energie.

thumbnail_d19b8d78-d978-46b2-be25-236601a384fe

Deze bijzondere manier van kijken naar mijn eigen innerlijke kind stukken, heeft mijn leven enorm positief veranderd en zorgt ervoor dat ik vooruit beweeg in plaats van achteruit.

Als kind worden  we geboren en dragen we al een energetische rugzak met ons mee, met als doel om hier beweging in te krijgen, jezelf ontwikkelen. We blijven ook niet ons hele leven hangen op de kleuterschool, want dan zouden we niets nieuws meer leren en zouden we meteen klaar zijn met alles. Onze ouders/opvoeders dragen ook bepaalde emotionele frequenties in zich mee, en dat zijn vaak de patronen waar jij je als kind mee gaat identificeren. We willen als kind namelijk maar een aantal dingen en dat is:  “gezien, gehoord en geliefd worden!” Ontvangen we dit niet op wat voor manier dan ook dan ontwikkelen wij al snel  strategieën en overlevingstechnieken om dat te ontvangen wat wij als kind zo graag willen ontvangen.

Dit wordt een energievorm die verantwoordelijk is voor dat wat jij momenteel ontvangt in je huidige leven. We noemen dit ook wel ons Ego-systeem. Deze gaat ons enorm helpen om de vernieuwde volwassen vorm van die energie te integreren in je eigen systeem. We stappen uit de identificatie van die zware emoties van toen, zodat jij nu als volwassen iemand gezonde keuzes voor jezelf kan en durft te maken.

Een nieuwe tijd stappen we in, alles gaat razendsnel, en de integratie van deze techniek mag zeker niet ontbreken. Als je deze techniek voor jezelf toegaat passen verandert je leven in positieve vorm, je lost je eigen problemen sneller op en je laat sneller los, want je herkent de energie waardoor het niet meer onbewust is. Dit willen we allemaal toch? Je zal meer overvloed, liefde, geluk, gezondheid gaan aantrekken want die oude energie krijgt de erkenning van jou in het NU waardoor het niet zoveel aandacht meer hoeft te vragen.

De oude patronen stoppen omdat jij de energie gaat herkennen en voelen, en wauw, dat is echt jezelf helen (om even in de oude termen te blijven). Ik ben een expert in het vertalen van energie en voel de lading van woorden enorm waardoor ik meteen jou eigen blokkade voel, en na deze training herken jij dit ook.

Gun jij jezelf meer overvloed, liefde, geluk en gezondheid? Dan investeer je in deze enorm waardevolle training die jou de held van je eigen mooie leven maakt, de mooiste versie van jezelf ben je op dit moment al, we bewegen nu door naar de volgende versie. De waarde die jij in deze training stopt, ontvang je eigenlijk meteen al terug.

Een vernieuwde vorm van het integreren van jou unieke energievorm die jij nu bent, en de aha momenten komen naar je toe. Zonder deze techniek had in nu bepaalde keuzes niet kunnen en durven maken, en het mooie is ik ben eigenlijk niets verloren ik heb alleen maar meer gekregen van dat wat echt bij mij hoort.

Ik zal deze training zelf verzorgen op mijn eigen unieke en liefdevolle manier en ik hoop zo, nee ik weet dat jij deze stap ook voor jezelf gaat zetten. De stap terug naar wie jij echt bent.

Datum’s en tijd en locatie:

Dinsdag 21 en 28 augustus van 10.00 uur tot +/- 12.30 uur

Locatie: Drachten (adres ontvang je via de mail)

De training is opgesplitst in 2 dagdelen

Jouw investering: 80 euro

Kofie, thee, water is aanwezig

Betaling graag vooraf via rek.nr..:

Nl15 ABNA 0479730377 tnv innerlijk in balans

Inschrijven of vragen stellen kan via deze link