Lezing 19-11

switch voorbladLezing 19 november 2017!
From Fear 2 Love

Deze middag staat in het teken van het opspeuren van je “overvloed blokkades!” op welk gebied dan ook. Alles is energie namelijk, ook geld en ook je gedachten!

Alles begint vanuit je basis, de blauwdrukken die je meegekregen hebt vanuit je jeugd van je ouders/opvoeders/leraren enz zijn bepalend voor dat wat er nu zichtbaar is in je leven.

Alles wat er nu aanwezig is, heb jij d.m.v. de wet van aantrekking (wet van de intentie) uitgenodigd, hoe? dat leggen we je deze bijzondere en magische middag uit. De wet van aantrekking werkt altijd namelijk of je er nu wel of niet in geloofd. We lijden nog te veel hier op aarde, en dat is zeker niet de bedoeling. Tijdens deze lezing laten we je zien waar “overvloed blokkades” ontstaan zijn en hoe ze je blokkeren in dat wat jij graag wil. We kennen allemaal het gegeven dat wanneer je lekker bezig bent, het gaat je heerlijk voor de wind ook financieel, en dan ineens gaan er 3 apparaten in je huis kapot. Daar is een reden voor, en dat zal allemaal helder en duidelijk worden deze middag. Alles wat we ontvangen zijn cadeaus van het Universum namelijk!

Wat kun jij verwachten tijdens deze lezing:

  • Je eigen overtuigingen worden zichtbaar en voelbaar
  • Je eigen unieke emotionele frequentie wordt zichtbaar ( en hier reageert de wet van aantrekking meteen op)
  • Je gaat zien dat het echt anders kan
  • Je leert jezelf anders zien, door de bril van emotionele frequenties
  • Je zal na deze middag bewust worden van je eigen blokkades
  • Je zal merken hoe belangrijk “eigenwaarde en eigenliefde” is voor alles wat er in je leven gebeurt.
  • Je haalt er uit wat jij verwacht dat je er uit haalt.

Zolang wij onze diepste en vastgeroeste oordelen, overtuigingen, overgenomen blauwdrukken niet veranderen, ontvangen we steeds dezelfde uitkomsten waardoor we letterlijk gefrustreerd raken ( wat ook weer tegen gaat werken).

Waarom lost de ene persoon snel een blokkade op, en waarom duurt het bij een ander wat langer.

Deze middag bevat enorm veel waardevolle informatie die wij voor onszelf elke dag toepassen, en “wow” je leven verandert positief! je trekt aan wat je wil, en je ontvangt ook bepaalde overtuigingen die je kan veranderen en dat komt omdat jij jezelf centraal gaat zetten in je eigen leven, en daar is niks egoïstisch aan dat is nou juist noodzakelijk! Elk mens die zichzelf op waarde gaat zetten, draagt bij aan de wereldvrede, en dat is nou precies de intentie die wij in deze lezing gestopt hebben. Ieder mens verdient overvloed op welk gebied dan ook.

verander je eigen unieke emotionele frequenties en verander je eigen leven! maar pas op, terug gaan naar je oude leven wil je echt niet meer zodra je je eigen aha moment gevoeld hebt.

Wij (Betty en ik) zijn experts geworden in energiebeheer doordat we 4 jaar lang in onszelf geïnvesteerd hebben door intensief aan onze eigen processen te werken, en we zien de verbanden en de energetische koorden die vastzitten aan bepaalde stukken, en dat is zo bijzonder mooi om mee aan de slag te gaan. Zien hoe mensen ineens van altijd tekorten, naar overvloed gaan, en dan praten we echt niet over miljonairs maar gewoon een gezond en gelukkig leven waar jij je helemaal happy bij voelt. De eerste investering in een nieuw en positief leven is jezelf opgeven want dit wil je echt niet missen!

 

Jouw investering: 25 euro

Datum 19 november 2017

Locatie: Fries congrescentrum Drachten (paardencentrum)

Tijd: 13.30 uur tot ongeveer 16.00 uur

Na afloop ontvang je een super leuke goodiebag, inhoud houden we nog even stil.

Opgeven: innerlijkinbalans@hotmail.com onder vermelding lezing 19 nov. en dan ontvang je een mail met verdere gegevens.