Frequentie Coaching

Frequentie coaching

Onze oorsprong is terug te brengen tot één cel. De eicel en zaadcel die samensmelten tot één. De allereerste cel draagt ons totale bewustzijn in zich, het is een afspiegeling van het scheppingsproces binnen dit Universum.

Er zijn in onze cellen dominante frequenties aanwezig die bewust en onbewust de show runnen. Alles is energie, alles! Elke gedachte, elke emotie, elk oordeel, elke overtuiging. Onze ouders en voorouders droegen ook bepaalde emotionele frequenties met zich mee, en dat alles is weer terug te vinden in ons d.n.a. wij zijn een product van onze voorouders en dragen daardoor ook bepaalde emotionele frequenties in ons systeem. De wet van aantrekking, de wet van energie reageert op deze diepe frequenties. Dat wat onze ouders en voorouders niet opgelost hebben, ligt nu heerlijk op ons bordje. Wij zijn ook energie en je moet jezelf als een magneet gaan bekijken. Alles wat wij uitzenden ontvangen wij door middel van mensen en ervaringen op ons pad. Het is een genadig systeem die slechts terug geeft wat wij uitzenden.

Als frequentiecoach kijk ik ver terug en haal ik de frequentie omhoog die de show runt, die vaak onbewust is maar voor zoveel inpakt zorgt in je dagelijkse leven. Zodra we die emotionele frequentie omhoog halen, kunnen we bepaalde veranderingen gaan aanbrengen. Dit is wie ik ben, tot in mijn hele systeem. Ik zie en voel energie en zie ook de knijp die ontstaan is door je eigen frequenties.

Een schuld frequentie bijvoorbeeld wordt aangestuurd door gedachten als “ik krijgt ook altijd de schuld” Ik voel mij zo schuldig over… Ik heb totaal geen schuld het komt door die ander enz. enz. een energetische boetekleed die uitgetrokken mag worden want ook financieel zorgt hij voor ellende en tekorten (dit stuk was mijn proces en door hem omhoog te halen leef ik nu in vrijheid in plaats van straf of schuld).

herhaalde patronen, herhaalde pijnstukken, herhaalde shit wat steeds op je pad verschijnt wil jou iets duidelijk maken. Frequenties trekken frequenties aan, de spiegels leren herkennen plus je eigen bewustzijn en energiesysteem, dat is wat ik jou leer tijdens een training of coaching zodat jij je eigen leven naar wens gaat manifesteren. Enorm veel mensen zijn al bij mij geweest om dit proces aan te pakken en ze maken prachtige stappen en ontvangen nu wel wat ze willen.