Ervaringen

Van overleven naar leven.

Rated 5,0 out of 5
6 juni 2019

Vanaf de aller eerste blik was er direct een klik, als je bij Jose komt heb je direct een gevoel van thuiskomen.

Positieve energie is wat Jose uitstraalt en dat is wat je ook gaat krijgen wanneer je aan jezelf gaat werken samen met Jose!

Pure intenties en eerlijkheid is wat je bij Jose krijgt, hierdoor leer je veel over jezelf waardoor je absolute Eye openers krijgt en hierdoor kan je ook daadwerkelijk aan jezelf werken.

Duidelijkheid is wat je ontvangt in de samenwerking met Jose, Jose weet alles goed te onderbouwen.

Objectief naar situaties kijken is een sterke eigenschap van Jose, dit is erg fijn waardoor je veel makkelijker tot de kern van bepaalde dingen komt.

Humor is wat absoluut bij Jose past, wij lachen ontzettend veel en door deze humor is alles ook luchtiger.

Down to Earth is wat Jose siert.

Als je even vastloopt dan kan je altijd contacten met Jose en dan zorgt Jose dat alles duidelijk word.

Jose is een Coach die altijd in beweging is, altijd volgt ze zelf zeer interessante opleidingen en dit geeft ze ook gelijk door aan haar cliënten, een win, win situatie!

Kwaliteit is wat Jose levert, jouw investering krijg je dubbelop weer terug!

Van ”overleven”: Een zeer laag zelfbeeld/eigenwaarde, een zelfdestructieve relatie met een jongen, zelfdestructieve vriendschappen, altijd eerst een ander en dan ikzelf, een baan wat niet bij mij past en tweemaal Burn out.

Naar ”Leven”: Eigenwaarde💖, een Leuke Yin en Yang relatie💕, Gelijkwaardige vriendschappen🙌, Ik kies veel meer voor mijzelf👼 Opleiding Intuïtieve ontwikkeling en Opleiding verzorgende IG👩‍🎓 Veel bewuster, ontspannender en veel, veel meer genieten! Pluk de dag!☀️

Ontzettend dankbaar ben ik dat Jose op mijn pad is gekomen, mijn leven is op een positieve manier verandert en dit is wat ook absoluut nodig is geweest. Toen ik in mijn Burn out periode extra steun nodig had, was daar de reikende hand van Jose, zonder Jose weet ik heel zeker dat er voor mij een opname was geweest. Door alle inzichten en positieve benadering ben ik langzaam uit deze situatie gekomen. Wat een ontzettend mooie samenwerking, echt, Fantastisch gewoon!💝 Jose, Bedankt!💝

Witteveen

Fantastische coach

Rated 5,0 out of 5
22 mei 2019

Ik ken José al van vroeger, toen was het mijn oppas en nu mijn coach.. Hoe bijzonder is dit.

José heeft maar een paar woorden nodig om zich af te kunnen stemmen op je. Ze geeft en reikt je de handvaten die je nodig bent.

Als ik bij José ben geweest dan boost ik van de energie en is alles weer helder.

De 3 maanden traject gedaan en dit heeft zoveel helder gemaakt en nieuwe inzichten die ik dagelijks toepas in het leven.

Elke dag is een oefening maar lukt er iets niet of loop je vast dan is José er om je weer op de juiste weg te helpen.

Dankbaar voor zoveel positieve veranderingen in mijn leven en dit mede mogelijk gemaakt door José.

Enorm dankbaar met jou in mijn leven en dat ik hierdoor trots op mezelf kan zijn. Bedankt topper

Miranda

Beste investering in jezelf

Rated 5,0 out of 5
21 mei 2019

Ik kom al een tijdje bij José omdat ik vast liep in mijn leven. Zowel privé als zakelijk. Totaal geen balans. Na een aantal afspraken het 3 maanden traject ingegaan. Zit nog middenin het traject maar wat een persoonlijke groei heb ik nu al doorgemaakt. Mijn kinderen zeggen dat mama relaxter is en zakelijke aanvragen vliegen binnen momenteel. Het stroomt letterlijk. En als de dingen even niet lopen, mijn ego weer de kop op steekt, kan ik met mijn vragen bij Jose terecht en zorgt zij dat ik die positieve flow weer kan oppakken door inzicht te geven, mij te wijzen op signalen die ik heb opgeschreven maar zelf niet zag. Al met al de beste investering die ik mezelf heb kunnen geven!

Sabine

Lichtje in het donker

Rated 5,0 out of 5
17 mei 2019

Ik kwam bij José terecht toen ik in een depressieve periode zat. Kort daarna ben ik bij haar begonnen met een drie maanden traject. In deze drie maanden heeft José mij begeleidt bij het overkomen van persoonlijke obstakels en geholpen bij het laten vallen van oude, onnodige en negatieve overtuigingen over mijzelf. José is hartelijk en oprecht in haar manier van aanpak, waardoor je het gevoel krijgt dat je het aanpakken van jezelf (en de rest van de wereld) niet alleen hoeft te doen. José zorgt ervoor dat er altijd iemand is die op een liefdevolle en niet-oordelende manier je een spiegel voorhoudt. Nu ik klaar ben met het drie maanden traject voel ik zoveel verschil in mijn eigenwaarde en hoe ik tegen dingen in mijn leven aankijk, en dat had ik niet gekund zonder de hulp van José.

Anouk

Zon- en Schaduwzijde van je eigen spiegel

Rated 5,0 out of 5
8 mei 2019

Ik heb het 3 maanden traject bij Jose gevolgd. Wat een eye openers. Ik liep volledig vast in het leven, Jose heeft mij laten zien dat ik daar zelf invloed op heb gehad ,hoe dit energetisch werkt. Kindstukken oplossen. Wet van aantrekking leren.Jose ik ben blij dat jij op mijn pad bent gekomen. Bedankt voor je begeleiding en wijze lessen.

Ant