Elke dag mag je weer opnieuw kiezen 

Welke deur open jij voor jezelf? Is het een oude deur of open je een deur waarvan je nog niet weet wat daar achter zit?

Je primaire manier van reageren op een situatie, opmerking of aktie, daar zitten vaak nieuwe deuren in verstopt, want als je blijft handelen zoals je altijd gedaan hebt, blijf je zien en ontvangen wat je altijd al kreeg!

Deze deuren waren er altijd al, alleen je focus bleef bij die oude vertrouwde deur waarvan je weet wat er achter zit.

Afgelopen week diepe stukken omhoog mogen halen bij mijzelf en twee anderen, onbewuste energievormen die elke dag uitrolden als een rode loper. We hebben die rode loper omhoog getild, wat wordt daar onder het kleed geveegd? We doen net of is het er niet…, maar ondertussen proberen we wel met man en macht om die hobbels en bobbels die zichtbaar worden in die rode loper weg te drukken! Het krijgt 24/7 aandacht!…” bang voor de waarheid?” “Bang voor een verandering?” “Als ik het verstop, dan is het er niet?”

We hebben die troep er onderweg gehaald, het recht aangekeken en gekeken door welke overtuigingen deze aangestuurd werden.

Bij alle twee kwam het kind van 4 jaar omhoog, de clow, die zo graag gezien wilde worden, erkenning, aandacht, en gehoord willen worden!

Wat een afwijzing zat daar nog in de energie, wat een gevecht werd daar nog gevoerd. Het gevecht van jezelf mogen en kunnen zijn, het gevecht tegen emoties en behoeften. Haar diepe waarheid “ik mag er niet zijn, als ik mijzelf ben!” Want…., dan ontvang ik kritiek en word ik voor lul gezet. Ze openende dus elke dag de deur van “anderenwaarde en gewenst gedrag!”

Mooi diep stuk wat zo onbewust was, totdat ik de wortel omhoog trok samen met haar, wat een opluchting, wat een ruimte en vrijheid voelde ze ineens. Ja er kwamen dikke tranen, heerlijk het stroomde volop, ja er kwam boosheid, hoppa kom maar op knal het eruit! Maak ruimte in jezelf en omarm haar volledig.

Tuurlijk is die kleine meid in jou boos! Want wat deed je nou zo verkeerd toen? Je wilde alleen maar gezien worden, je wilde alleen maar een glimlach thats is! Alleen het was niet oké, want wat moesten anderen daar wel niet van denken. Jij werd opdat moment verandwoordelijk gemaakt voor het schaamtegevoel wat in de volwassen om jou heen, leefde! Die werd aangeraakt, ook weer vanuit de overtuigingen die in hun leefden.

Thats it….!

Je zag de ahaa momenten gevoelsmatig inklikken, wauw wat een bewustwording ontstond hier. De pleaser, die kleine meid van 4, was nog zo zichtbaar energetisch in de handelingen en communicatiestukken van nu.

Er kwamen steeds situaties en of personen in haar leven die juist deze stukken zichtbaar maakten. Ze mocht haarzelf weer volledig omarmen in dit stuk, ze is al heel en compleet namelijk maar op 4 jarige leeftijd is ze weg gewandeld bij haar essentie, omdat het anders schaamte opriep bij een ander.

De extraverte werd in deze stukken introvert, ze handelde vanuit schaamte, ze bleef in bepaalde cirkels rondlopen, de energie manifesteerde keer op keer.

Er kwam meteen een situatie diezelfde week, waarin ze dus nu heel bewust twee deuren zag, of ze koos weer voor de vertrouwde deur waarin ze waarde aan de kant schoof, of ze opende de onbekende deur waar ze haarzelf wel serieus nam en haar waarde hoog hield! En bam ze opende die nieuwe deur, ze benoemde wat het met haar deed, ze gaf haar grens helder en duidelijk aan vanuit de liefde voor haarzelf, ze koos er voor om haarzelf te zijn ongeacht of er nu wel of niet een afwijzing kwam. Die afwijzing kwam niet, ze ontving juist waarde en respect terug, ze kreeg wat ze wilde…!

De emoties achter dit stuk zijn helder, ze zijn aan de oppervlakte en ze laat ze er zijn samen met het nieuwe en het gewenste. Ze zette haarzelf in de frequentie liefde en waarde voor haarzelf, diepe

buiging dit is processen doorleven en overstijgen, door het gewenste een podium te geven omdat het je fucking geboorterecht is. Ze kwam van die grond af, en gaf haarzelf nu die erkenning en die

veiligheid.

Welkom nieuwe versie, welkom nieuwe waarde, welkom nieuwe kansen, welkom dit fijne gevoel, welkom mooi 4 jarig kind wat ben je prachtig mooi en wat heb je een talenten die nu heerlijk de

ruimte krijgen, volledig bewust en met volledige toestemming van jouzelf.

Jij bent waarde
Jij bent liefde
Jij bent al heel en compleet

Je bent slechts een andere weg in geslagen waardoor er afstand kwam, een breuk, van je ware zelf, een breuk die jij kan fiksen elk moment van de dag, door bewust te worden, door in de energie van nu te stappen en je eigen kindsdelen om te shiften tot het gewenste, zodat we niet blijven handelen als het kind van toen 

Ze rolt nu in de ochtend al een andere rode loper uit, een van waarde, liefde, veiligheid, en erkenning, een rode loper die haar weer brengt naar haar nieuwe verhaal, een verhaal waarvan ze zelf de schrijver is, diepe buiging mooi mooi waardevol mens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*