Droomanalyse

Waarom je droom analyseren?

 

Iedereen droomt meerdere keren per nacht. Soms onthouden we wat we gedroomd hebben, soms niet. Wanneer we dromen is dat ons onderbewustzijn dat ons iets probeert te vertellen. Helaas begrijpt niet iedereen wat datgene is, omdat de betekenis vaak is verborgen in de symboliek van kleuren, getallen, personen, dieren, enzovoorts. Ook zijn er dromen die heel lang bij ons blijven en misschien zelfs wel meerdere keren terugkomen. Deze dromen hebben allemaal een betekenis.

Wanneer we in staat zijn onze dromen te verklaren krijgen we meer inzicht in onszelf en onze problemen en hoe deze opgelost kunnen worden. Je leert een probleem of situatie van een andere kant te bekijken.

images

Het is niet nodig om al je dromen te begrijpen. Ons onderbewustzijn gaat hoe dan ook haar gang: de droom doet haar werk, of je haar nu wel of niet begrijpt. De werking ervan vindt tenslotte plaats op een andere bewustzijnsniveau. Er zijn echter wel situaties waarin het kan helpen om je droom te (laten) analyseren, bijvoorbeeld:

• Wanneer je onrustig slaapt door een of meerdere dromen
• Wanneer een droom meerdere keer terugkeert
• Wanneer een droom je lang bijblijft en daardoor je interesse trekt
• Of gewoon een keer voor de fun, het zal je verbazen wat je droom je verteld

Ik heb al veel dromen mogen analyseren en elke keer weer ben ik blij verrast over de antwoorden die jou onderbewustzijn je geeft. In de loop der jaren is het echt een passie van me geworden om door middel van dromen jou weer een positieve duw te geven in de juiste richtig.

Hoe gaat een droomanalyse in z’n werk?

  • Stuur mij een e-mail via het contact formulier met je gegevens en beschrijf je droom zo uitgebreid mogelijk
  • Je krijgt van mij eerst een  e-mail ter bevestiging, en verdere instructies
  • Na ontvangst van de betaling zal ik de droomanalyse uitvoeren en een uitgebreide mail naar je terugsturen met de analyse van jou droom
  • Mocht je na de analyse behoefte hebben om er over te praten, mag je altijd contact met mij opnemen via de mail, of op afspraak telefonisch