De wet van energie en jou emotionele frequenties! (Training)

Deze dag vertel ik jou hoe de wet van energie werkt. Waarom je ontvangt wat je ontvangt, waarom patronen zich blijven herhalen en waarom je ze blijft ontvangen. Ik zal mijn eigen verhaal en inzichten met jullie delen.

Maar het allerbelangrijkste is, ik ga je vertellen hoe je dit voor jezelf kan veranderen zodat jij beter in je vel zit, je eigen emoties leert beheersen en hoe je andere uitkomsten voor je zelf gaat creëren. Ik werk met groepen van ongeveer 10 mensen, zodat iedereen zijn unieke frequentie omhoog kan halen. Je zal een sprong maken in je eigen ontwikkeling en zodat jij die deep- dive gaat maken en gaat manifesteren waar jij graag naar toe wil bewegen.

Als frequentiecoach heb ik al veel mensen op weg geholpen en wat maken ze mooie stappen nu, omdat ze weten wat er onbewust leeft. Het ego systeem is namelijk ook energie en die is interessant en nu nog een last! We leren ons onderbewustzijn kennen door te luisteren naar ons ego, welke verhalen worden daar verteld? Je ego zal namelijk een schat aan info worden s je hem in gaat zetten.

Gun jezelf deze fantastische dag vol waarde, inzichten en ja ook humor, zodat jij in je eigen energie gaat stappen. Ik zal jullie coach zijn met enorm veel liefde en humor en ik zal je mijn eigen unieke frequenties laten zien en hoe ik er mee gedeald heb.