3 maanden traject Coaching

-wet-van-aantrekking-buddha-quoteIn deze 3 maanden ben ik van jou! Naja tot zover natuurlijk. Drie maanden lang werk je samen met mij aan je mooiste vernieuwde versie van jezelf. We gaan je onderbewustzijn volledig naar boven halen zodat jij precies weet wat er allemaal in systeem zit. De wet van aantrekking zal een positief gegeven voor je worden na deze drie maanden.

Ik loop een eindje met jou mee, en samen gaan we de beruchte apen en beren op je pad verslaan. Je zal een totaal ander beeld krijgen van die apen en beren en je leert ze herkennen en omarmen zodat ze voor je gaan weken in plaats van tegen jou.

Een proces is persoonlijk en iedereen loopt zijn eigen tempo, ook jij. Het tempo bepaalt hoe snel een proces zich ontwikkeld en ik zal naast je staan bij elke stap jij die gaat nemen, totdat jij zelf die stap gaat nemen.

Ik leer je alles over je eigen energiebeheer, wat zend je uit en wat ontvang jij terug.

Ik leer je een innerlijke kind techniek waar je u tegen zegt, op een manier die nog vrij uniek is en die ik ook van mijn coach geleerd heb. Deze zorgt voor een mega ontwikkeling en je leert de energie moeiteloos herkennen, en je oude patronen verdwijnen.

Ik leer je alles over je eigen emotionele frequentie en waarom je bepaalde herhaalde patronen blijft ontvangen. Deze gaan we samen in beweging brengen zodat jij straks andere uitkomsten gaat ontvangen.

Ik leer je hoe jij je eigen ego systeem in kan zetten als kracht in plaats van als negatief. Je ego systeem is namelijk een opgebouwde negatieve bibliotheek waarin al jou negatieve oordelen en overtuigingen over jezelf zijn opgeslagen. Hier gaan we mee aan de slag op een ontspannen en fijne manier, mijn manier! Vanuit humor en liefde. Dit zal je energiesysteem enorm omhoog halen.

Ik leer je alles over “Communicatie” dat is voor mij een tweede natuur en een doel en een gift in mijn leven, ik voel meteen de frequentie van een woord en ik voel meteen wat je daarmee weer aantrekt dit is erg belangrijk, wat benoem je de hele dag en wat zend je daarmee uit? en life changing!

We gaan doelen stellen voor jezelf, zodat jij je focus houdt op daar waar je naar toe wil bewegen, je ego systeem is helder en zal je steeds minder uit je kracht halen.

Ik leer je een techniek inzetten, dagelijks en dat is mijn omkeer geworden waardoor ik nu aantrek wat ik wil en wanneer het dan niet lukt ( ook dat gebeurt natuurlijk) dan weet ik waarom.

Drie maanden lang werken we samen aan jou mooiste versie ooit! Je wandelt vanuit de mooiste versie die je tot nu toe bent (want dat ben je nu ook, kijk maar eens terug) volledig vanuit acceptatie naar de volgende mooie versie, meer eigenwaarde, meer liefde, meer innerlijke rust, meer overvloed, meer van dat wat jij graag wil ontvangen.

Kortom ik coach jou, en ik haal het allermooiste naar boven want dat zie en voel ik al. Dit pad bewandel ik zelf ook en het is mijn allermooiste reis tot nu toe geweest, de reis terug naar wie ik ben! Mijn intentie is het allermooiste uit jou halen zodat jij ook weer vanuit die mooie versie verder kan wandelen. Kortom We geven ons ego het nakijken zonder dat we hem buitensluiten.

Woon je in de buurt dan kom je bij mij, woon je niet in de buurt dan gaan we via Whatsapp videobellen en gewoon bellen of mailen. Elke dag ben ik beschikbaar voor jou, drie maanden lang en afstand is geen probleem. Ik coach mensen door heel Nederland en dat doe ik gewoon vanuit mijn eigen ruimte, en jij zit heerlijk in jou eigen ruimte. Neem gerust even contact met mij op voor meer info.

Jouw investering  € 997,-

(betalen in 3 termijnen van € 350,- mogelijk)

 

Reacties op het 3 maanden traject: