De spirituele wet!

Wanneer je blijft zoeken, dan blijf je zoeken….
Je zendt dat uit namelijk.

De frequentie identiteit die jij NU BENT! heeft alles in en om je heen gemanifesteerd wat er is, mensen, situaties, problemen… Daar ben jij innerlijk een perfecte match voor. Om datgene te manifesteren wat jij wil, is het nodig om innerlijk op een andere frequentie te komen. Want de frequentie identiteit die jij nu bent manifesteert never ever wat je wel wil, anders was het er wel al geweest.

Het herhalen van de drama, is het uitnodigen van de drama. Het keer op keer voor je zien wat er niet goed is, creëert een buitenwereld vol oordelen en meningen. Wijzende vingers geven jou never ever het gewenste resultaat. Tegen de hele wereld aanschoppen is meer van hetzelfde creëren! Zo binnen, zo buiten…

Let goed op de innerlijke knopjes die elke keer ingedrukt worden bij jou! Het komt niet zomaar op je pad mooi mens, het is de bedoeling om die frequenties te overstijgen door het jezelf te gaan geven.

Erkenning zoeken in de buitenwereld, is de afwijzing uitnodigen, want je zendt uit…”ik heb het niet!”

Wil jij eerlijkheid, dan zal jij écht eerlijk met jezelf moeten zijn. Wil jij vrijheid, dan is het nodig om je innerlijk vrij te voelen (niet bedenken maar VOELEN!)…. Jij weet allang dat bepaalde relaties, verbindingen niet meer flowen toch? Waarom doorgaan vanuit voorwaardelijke liefde? Zoek je naar vrijheid, dan ontmoet je beperkingen….

Zoeken naar iets, schept een verwachting en een verwachting wordt door het Universum vaak beantwoord met dualiteit..

Juist omdat je verlangt vanuit een gemis, verwachting of tekort zul je worden geconfronteerd met lessen om dichter bij jezelf te komen en in jezelf te vinden wat je zoekt

Wat je zoekt, zul je niet vinden!!

Want wat jij jezelf werkelijk gunt, de mate van zelfliefde die jij aan jezelf geeft, zal zich in jouw leven manifesteren..altijd!

Leef vanuit onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, en geef zonder verwachtingen.

De gunfactor naar jezelf openen, is ontvangen….

Herinner je dat jij liefde bent, en slechts geprogrammeerd bent met overtuigingen van anderen waar je mee opgegroeid bent. Je draait een programma af, en het programma veranderen doe je innerlijk!

Er bestaan namelijk helemaal geen tekorten!
Een beker gevuld met koffie, en wanneer de koffie opgedronken is, is onze beker leeg… Toch? Nee dat is hij niet, want het Universum vult hem direct met lucht en zuurstof. Een overvloed aan tekorten creëren is nog steeds overvloed, het is wat jij jezelf geeft aan liefde wat zichtbaar wordt in je leven.

Ik spaar voor leuke dingen, ik spaar niet omdat ik misschien wel weer een tekort ontvang…
Jij zendt de energie uit mooi mens.

Wij zijn al heel en compleet, en ik hoor bij mijzelf en daardoor creër ik een leven vol liefde

Liefs José ❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*