1 maand traject Coaching

1 maand lang ben ik jou coach, hoe leuk!

In dit traject halen we je ego bewustzijn omhoog zodat jij je energetische rugzak uit kan pakken.

Je energetische rugzak zit namelijk boordevol emoties, thema’s die uitgewerkt willen worden. Deze energie die in jou rugzak zit zorgt voor dat wat jij manifesteert hier op aarde. Hierdoor ontstaan herhaalde patronen en daardoor ontvang je elke keer dezelfde uitkomsten.

Je gaat ervaren hoe het voelt om meer en meer in hogere frequenties te leven door dat wat onbewust is, bewust te maken. Dat wat we maar weg blijven stoppen, blijven we in de energie aandacht geven waardoor het alleen maar meer gaat groeien.

Elke dag ben ik er voor jou! dit is wel eigen verantwoordelijkheid, jij bepaald hoe vaak je contact wil.

We hebben 1 keer in de week intensief contact via de telefoon of via video bellen of gewoon live bij mijn in de praktijk mocht je dichtbij wonen. de rest van de week ben ik er op de app voor jou waar jij je vragen kan stellen, je uitgewerkte frequentiewerk kan doorsturen zodat ik jou advies kan geven.

Ik begeleid jou stap voor stap naar de volgende mooiste versie van jou, een versie die meer en meer waarde gaat voelen voor zichzelf waardoor er meer en meer waarde op jou pad gaat komen. We behandelen onze schaduw als een parasiet, maar je zal ervaren dat deze emoties prachtige energieën zijn die jou juist in beweging zetten.

je eigen schaduwkant leer je in dit bijzonder mooie en waardevolle traject omarmen, en dat is nou precies één van de magische sleutels die jou wereld positief gaat veranderen.

Een maand lang samenwerken met mij als jou coach? ik ben er klaar voor om dat wat er in jou zit omhoog te toveren. Voordat we samen aan de slag gaan hebben we even een afstemmingsgesprek om te voelen of wij samen een match zijn.

het 3 maanden traject interessanter voor jou? klik hier

de waarde is 255 euro

betalen in 2 termijnen is mogelijk.